Na het laatste fluitsignaal komt Tom met zijn fluit.

Wanneer het laatste fluitsignaal heeft geklonken, weet Tom niet hoe snel hij Deborah op het bed moet leggen. Tja, ik kan je verzekeren dat dit zeker geen saaie wedstrijd wordt.

Na de wedstrijd even lekker uitwaaieren en geilen.

Even stoom afblazen in de polder. Floris gaat uitdagend op het bruggetje zitten en de meiden doen de rest wel. Twee geilsletjes die hem naar een giga hoogtepunt brengen.

Floris neukt maar wordt ook in zijn reet gevingerd.

Floris houdt van geile kutjes en strakke kontjes. Oftewel Floris eet van twee walletjes. Niks mis mee, en terwijl Floris de ene neukt, steekt Pamela een paar vingers in zijn reet.

Een avondje ontspanning bij Floris in de huiskamer.

Eerst even een slokje GHB en daarna wordt iedereen wat losser in de broek. Het maakt hen helemaal niks meer uit hoe en waarin er geneukt wordt. Als konijnen gaan ze te keer.

Floris wordt aan zijn geile pompstronk getrokken.

Terwijl Floris aan zijn pompstronk wordt getrokken, ziet ie ook nog kabouters tegen het plafond aan lopen. Ik geloof toch manneke, dat jij iets te veel GHB gedronken hebt.

Dokter Bernhard is BACK in TOWN.

Zelfs op een doordeweekse middag krijgt Dr. Bernhard met regelmaat bezoek van slaven. Ook deze slaaf is weer toe aan een keiharde behandeling en vindt alles goed.

Klemmen en staafjes voor een geile lul.

Zelfs wanneer Dr. Bernhard zijn attributen laat zien, wordt deze slaaf al weer bloedgeil. Langzaam draait de dokter de klem om zijn scrotum door , totdat de slaaf begint te gillen.

Pizzasnijder rolt over een gladde eikel.

Allereerst jast Dr. Bernhard een staaf door zijn lul. Vervolgens rolt hij met de pizzasnijder over zijn gladde eikel. En tenslotte jaagt hij nog stroom door zijn mannelijk gereedschap.

Stroomstoten maken deze plasser slap.

Hoe snel verandert een harde lul in een slappe piemel? Wanneer je geen last van je hart hebt dan mag je blijven kijken. Pijnlijk langzaam worden de stroomstoten opgevoerd.

Hoeveel knijpers passen op een lul ? ? ?

De meeste punkfiguren hebben een hanekam op hun hoofd. Deze slaaf laat echter een hanekam op zijn zak zetten. Heb jij enig idee hoeveel knijpers hier totaal opgaan?

Brandende kaars onthaart een volle zak.

Dokter Bernhard houdt niet van haar op de zak. Vandaar dat dit er eerst wordt afgebrand met een kaars. Tepelklemmen , een zweep en balzakspanner completeren dit geheel.

In de sling wordt zijn reet opgeschoond.

Vastgebonden in de sling en geen kant op kunnen. Dat is nog eens een slaafse behandeling. Het kan deze slaaf dan ook geen REET ROESTEN. Alles past in zijn geile aars.

Gewillig kontje krijgt de volle vuist er in.

Of dit normaal is? Tegenwoordig wordt alles steeds extremer. Zo ook bij deze slaaf. Een vuist in zijn reet is nog niks, vergeleken met wat nog meer komen gaat. SCHOKKEND.

Ja zuster, nee zuster, ik luister wel hoor?

Deze slaaf heeft last van winderigheid. Vandaar het gasmasker, maar ook zijn straf. Ook hier zoekt Dokter Bernhard weer de uiterste pijngrens op en dat duurt lang.

Deze keer ligt Mike op de slachtbank.

Om een PEN in zijn lul te schuiven, moet zijn pik eerst even worden getrokken en opgeklopt. Daarna jaagt Bernhard er een pen in van 25 centimeter. Mike voelt hem zelfs in zijn zak.

Mike wordt als een varken behandeld.

Bloed en bloederig. Dat krijg je wanneer je met een pen te diep in een lul zit te wroeten. Mike krijgt daarom ook in bloed geschreven een woord op zijn lichaam: PIG !!!!!!!

Ikke ben een beetje geil en opgewonden.

Vrouwtje mag niet weten dat manlief met regelmaat met andere geile dames zit te chatten. En vandaar dat hij ook geen naam heeft. Zeg IKKE, wat ben jij een vieze, geile gozer.

Bas vertelt wat ie in z'n broek heeft.

De geilheid stroomt uit zijn mond en ogen. Bas weet wel raad met de vragen die hij gesteld krijgt. Hij wil deze baan dan ook erg graag en trekt alles uit de kast en UIT DE BROEK.

Meer sites zien?

geile thuis videos oud geil mature mega mooie meiden amateur wereld spekdekkers kinky hoeren oma bangers
geile party meiden voyeuropnames Dr.Kinky 30 centimeter hobby hoeren hotel saigon anaalgepakt
spermasloerie clubglamour tieten tieners tieten tieners voetjesvrijen neuk mijn vrouwtje gay gozers
choco
Parenclub
likmijnlolli
bisextrio
meboemboem
blijfvanmijnwijfhuis
klotekutfilms
choco
Parenclub
likmijnlolli
bisextrio
meboemboem
blijfvanmijnwijfhuis
klotekutfilms
choco
Parenclub
likmijnlolli
bisextrio
meboemboem
blijfvanmijnwijfhuis
klotekutfilms